söndag 28 februari 2010

En helt vanlig lördag

chips, popcorn, cola, ten things I hate about you, the usual suspects, knocked up.

Myskväll helt enkelt.

Tack för att du finns, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig <3>

lördag 27 februari 2010

God morgon god morgon

Jag och fröken Therese har haft fredagsmys och kollat på film och käkat ben and jerrys och chips. Känns som jag gått upp två kilo. Men jeansen gick att knäppa så så illa kan det inte vara?

Nu sitter vi nyvakna i soffan och titat på damptanten som försöker få en att fatta vilken av bilderna osm skiljer sig åt... Sen ska jag hem och äta frukost och se vad lördagen har att erbjuda. Funderar på att nappa yozzans idé och åka ner på stan och motdemonstrera...

Sen hörde jag att Malin var klar med tentan. Jippie :D

onsdag 24 februari 2010

Börjat studentpeppen än?

Cecilia har upptäckt tradera. Fy vilken bra sida det är! har varit ut där och kikat efter bal och student klänning ett tag och i förra veckan så hittade jag båda och hemma nu hänger två superfina klänningar för bal och student! Balklänning kom igår och herregud vilken blåsa säger jag bara. Urringningen är sjukt djup men sjukt snygg! Tror mamma blev lite orolig och tyckte att den var aningens för djup. Jag älskade den! Kommer få Pontus att rodna tror jag!

Student klänningen är oxå jättesöt ^^ med blommor och rött band. Gillar den skarpt oxå.
Slänger upp bilder på balklänningen så slipper H gå och vara nyfiken ^^,


söndag 21 februari 2010

trött och trött

Att få krypa upp i någons famn och höra att allt kommer att gå bra och lösa sig. Somna snyftandes och vakna pigg. Jag känner mig omringad men ändå ensam. Fast jag är trött så det kanske är bättre imorgon?

Annars finns det bara en lösning.

Ben & Jerrys i mitt hjärta!

fredag 19 februari 2010

Skidor skidor hela dan!

Efter en natt i bastusovrummet så begav vi oss ut i backarna, trots bitande kyla blev det en del åk. Och mina knän gör sig väl till känna. Vi tappade även bort min yngre hälft ett tag. Men det är ju bara att leta reda den största gruppen av pojkar så hittar man henne. Hon lär vara den enda på hela jorden som kan charma till sig pojkar när man ser ut som en snorig michelingubbe.

Nu sitter vi och tittar på 70s show, rättelse, familjen tittar jag tittar på brothers and sisters i datorn och letar balklänningar på tradera ... har hittat en jag gillar ^^

Saknar er alla där hemma men jag kommer hem på söndag!

Kramar till er!

onsdag 17 februari 2010

Hämnd


Internhämnd mot Malin!
*Inte OK Malin, inte OK*

Att prata i nattmössan

Idag var media på sthlm
Fy vad vi blir roliga när vi är trötta på bussen hem
Imorgon ska skolverket träffas så där rök ledigheten
Enkäter och prima jobb ska oxå göras
På Torsdag åker vi till Hassela! wiiie!

Jag saknar Malin :(
Och så saknar jag sömn.
Men vissa saker är lättare att åtgärda än andra
Så nu ska jag sova
Godnatt!

fredag 12 februari 2010

dreggel dreggel dreggel

Nej Cissi har inte sett en snygg brud på bussen, inte heller har hon en smaskig glasstårta framför sig. Hon har bara fått lokalbedövning hos tandläkaren. Detta medför att salivproduktionen ökar markant och att min tunga inte känner gomseglet därav läspande. Ska bli spännande att ha redaktionsmöte, kanske kan torka av mig på tidningen om jag dreglar för mycket? Eller är det oartigt...

I Helgen ska vi iaf till undersvik! Ska bli underbart att komma bort. Skissblocket åker dock med för lite jobb måste bli gjort i helgen. Funderar på att börja skissa på en framsida. Inspiration någon?

Btw man överlever tandis genom att lyssna på Twilight soundtracket, låtsas att man är vampyr och att man käkar upp tandläkaren. Jag lovar det hjälper!
Läspande hälsningar Cissi

söndag 7 februari 2010

Svar till klacken, underhållaren

Hej!

såg din försändelse och du är förlåten. Modern i huset undrade dock vad som försigick i köket eftersom frukten fått sådanna yttre skador. Om vi ska vara petiga så har två frukter skadats men vi tar ingen ersättning för det.

Dock kan jag inte svarap å om katten förlåter dig ellero hjan planerar en stämning för bulan han fått i pannan... Dock tror jag att ni har stor chans att vinna i rätten då vederbörande katt inte pratar svenska.

Till nästa gång rekomenderas varmt jongleringsbollarna i källaren till underhållningssyfte och apelsinerna till matsyfte.

Med varma hälsningar Guldfisken

i övrigt var gårdagen mycket trevlig och bilderna kommer upp på faceboken snarast...

fredag 5 februari 2010

ingen vanlig dag

För det är ingen vanlig dag för det är pontus födelsedag hurra hurra hurra. - Mannen som påstår att han är tre dagar, äldre, visare och klokare än mig. Typ...

För övrigt har terroristen fått det aktade rosa kortet idag! Så nästa vecka när vi ska till hemlingby är det hon som kör. Håll i hatten säger jag bara! Tydligen tycker hon om fart!

I veckan förvandlades jag och herr Jacob till Hollywoodparet nummer ett. så branjelina kan ju slänga sig i väggen. Till resten av bilden testades olika ställningar i soffan. What happens in Prima stays in Prima right? Appropå Prima så blev uppslaget denna vecka exeptionellt, vill tacka V och W för att de ställde upp. Love you guys!

Sist men inte minst så blir det schlagerkväll för att fira min ålderdom imorgon. Nära och kära kommer över och det ska bli superkul! Så om ni hör någon sjunga främling falskt om natten så ring mig så säger jag åt fröken strandquist att höja volymen!

Goodnight my friends and I'll see some of you tomorrow, Får vi hoppas!

tisdag 2 februari 2010

Smaskigt

I helgen så smaskades det ordentligt med fröknarna Malin, Tuss, Amanda, Lissette och Jessica det vblev en del cirkus konster oxå då cirkus bylund intog mediasalen inför fyraåringarna...

Idag har vi dock graf vilket suger då jag och pennor inte fungerar så bra ihop... hata att rita, hata att rita. Plus av allt ås måstej ga och Terroristen göra enkäter på staden idag så om någon känner för att tycka till om något i tidningen så kan ni väl infinna er på stortorget vid tre ^^

Nu kommer väl sussie tillbaka snart så jag borde kanske låtsas som att jag ritar.

"min smaks nivå är förövrigt sjukt låg idafG"