torsdag 18 december 2008

Fy sjuttsicken va lyckat!

Vi överraskade her jacob i Hille, eftersom pojken så noga sagt att han skulle bort i helgen när han fyller 17 å vi vägrar att låta han komm undan i år igen så åkte vi ut idag ist. Med the terrorist vid spakarna för ekonomi och godsaker, åkte vi ut till pojken och våldsgästade honom helt enkelt, (med viss konspiration med hans mor)
Han blev skit chockad och jag är inte säker på att han älskade det till en början eftersom hans ende kompis var på besök, men fy fasiken va kul vi hade. Skadade ju inte att han har 6 st 4 veckors kattungar hemma heller ;)
Nä det blev cola, sockerkaka, popcorn och weddingcrashers. Nu vet vi hur många man får plats med i jacobssoffa med, 7 pers :P hans låtsasfar skrattade gott åt synen. jacob i mitten omringad av sex pumor (som han så fint uttryckte det, och meddelade för alla som ringde) detta är tydligen ingen vanlig syn i herr jacobs hus ^^. klockan halv nio tog vi bussen ner på stan igen mätta å belåtna å med ett smile över hela ansiktet, sista orden till hans mor innan vi lämnade huset.
Vi ses nästa år igen, men då drar vi ut han på krogen!
Grattis än en gång Jacob, som på lördag äntligen kan joina resten av oss, för då fyller han faktiskt 17 år! drygt 30 dagar senare fyller saga 18, men det tar vi en annan gång! Ciao
Jag har fortfarande madonna på hjärnan, seriöst fel på mig tror jag...
"I'm gonna brake this spell"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar